Pages

28 Şubat 2012 Salı

İstanbul Desenli Nevresim Takımı

Hani kimileri vardır, alacağı hediyeye,yapacağı organizasyona o kadar önem verir ki... Aylar öncesinden düşünür belki de.. Hah işte ben de onlardanım. Ama bu kez çok ani oldu, hem de oldukça... 

Çok sevdiğim bir arkadaşım, arkadaşlarıyla bir evde kalmaya karar verdi. Eee hal böyle olunca birsürü ihtiyacı oldu. Ben de hem mutlu olsun hem bir katkım olsun düşüncesiyle ne alabilirim diye düşünürken kararımı nevresim takımından yana kullandım. Ama benim çok sevgili arkadaşım, öyle her bayanın beğenebileceği rengarenk,çiçekli böcekli şeylerden pek hoşlanan biri değildir. Ağır abi edaları daha çoktur kendisinde :) Bu durumda da seçeneklerim daralıyordu, ayrıca benim beğeneceğim şeyleri o beğenmez düşüncesi de severek birşeyler almamın önüne geçecek diye çok korkarken....


Fırsat sitelerinden birinde işte bu istanbul desenli nevresim takımına rastladım, bayıldım tabi... hemen attım sepete, düştüm ödemenin yolunaa.... Ta ki onay butonuna tıkladıktan sonra "yetersiz bakiye" uyarısını alıp şok oluncaya dek... Aldığım ve nasılsa taksite bağladım diye düşündüğüm sevgili çeyizciklerim bakiyemin sınırlarını zorlamıştı demek... Öylece kalakaldım ekranın başında. Ama kararlıydım, alacaktım... internetten araştırmalara başladım, birkaç markanın istanbul desenli nevresim takımı buldum,en olmadı havale yapabileceğim bir site bulacak, ordan sipariş verecektim..

Bundan önce işyerimin karşısında bulunan çeyizcilere uğradım, ilk girdiğim yerdeki adam "istanbul desenli nevresim takımı ? ııhhhmm, hmmmm..." diye diye düşündü, belli ki hiç duymamış ama ayağına gelen müşteriyi kaçırmak da istemiyor: "haftaya gelecek mallarla gelebilir belki" dedi... Yok artık, dedi iç sesim en kaba edayla amaaaa "acelem var benim, acil almam gerekiyor,hediye alacağım" dedim kibar bir şekilde ve çıktım dükkandan. Hemen yanındaki çeyizciye girdim, baktım, nette gördüğüm markanın nevresim takımları sıra sıra duruyor. Atladım hemen, "bu markanın istanbul desenli nevresim takımından istiyorum" diye.. sonuç: onlar da duymamış, ama markanın satış mağazası oldukları için, bir telefonla bir günde getirttiler sağolsunlar...

Tüm bu uğraşlara rağmen gelen nevresim takımının rengi gözüme batıyordu, alt çarşaf sütlü kahve rengindeydi, halbuki resimde görülen yavruağzı gibi bir renkti. Açmadım, arkadaşıma verirken beğenmezsen bunu ben alırım,sana yenisini alırız diyecektim. Büyük gün geldi, arkadaşıma önce açıklama yaptım, beğenmediği takdirde söyleyeceği konusunda söz aldım :) kendisi hemen içini açıp bakmak istedi, malum bir istanbul sevdalısıdır, oldukça merak etti... kumaşının kalitesi ellediğimiz an belli etti kendini zaten, oldukça güzeldi... Açtık bir ucundan o bir ucundan ben tutarken "süper buuu" diye bağırışını görmek, o mutluluğu gözlerinde görmek herşeye bedeldi...

Gelelim bu kadar uzuuuun postun sebebi, kutusunda beni korkutan açıldığında miiis gibi istanbul-kız kulesi kokan nevresim takımımıza:


Bu posttan çıkardığımız ders nedir: 
1. Kredi kartından yaptığınız her alışveriş limitten düşer. İster taksit,ister peşin alın...Taksitlerinizi ödedikçe limitiniz açılır... :)
2. İstanbul nevresim takımı... Her eve lazım... çeyize de çift kişilik bir takım alınacak :)
 

10 yorum:

Kiymet dedi ki...

Bayildimmmmmmmm, bnde istiyorum:D coook coook bayildim hemde =D harika bir hediye olmus canimmm
<3!

Unknown dedi ki...

süper gerçekten de markası ne? Bende istiyorum bundan

Kiremithanem dedi ki...

İkisini de sevdim çok güzeller İstanbullu olan bir çok şeyi seven biri olarak :)

EflHatun dedi ki...

Küçük Şeyler Kıymet :) istersen sana da göndereyim bir takım,seninki çift kişilik olsun ama bence :))

Zeytin Çekirdeği > canım ilk mavi olan gold case, benim aldığım sütlü kahve olan aran clasy ;)

Sevgi Ablacım, beğenmene çok sevindim,istersen bir paket de senin için gelebilir :))

KeleBek MisâLi ... dedi ki...

Kesinlikle alinacaklar listesine koyulmali :))
Ben ev duzme telasindan unutursam gunun birinde sen sorumlusun bana hatirlat eflatun olur mu :)

EflHatun dedi ki...

Kelebeğim biz çeyizlerimizi paylaşma telaşına girelim, gör bak neler hatırlatırız birbirimize daha... o günler gelsin yeter ki :)

Beyaz Bezelye - Bugy dedi ki...

Harika bir tercih olmuş:) Çok beğendim. Güle güle kullansın arkadaşın. Ben de arkadaşıma Morhipodan bir sipariş verdim. Elime geçmedi henüz ama içimde 'beğenmesse' huzursuzluğu devam ediyor:( 20 gün var doğum gününe daha.. Ve ben bu huzursuzlukla 20 gün bekleyeceğim:)

EflHatun dedi ki...

Canım bugym :) teşekkür ederim,beğenmene çok sevindim.. sen ne aldın bakiim, paylaş yorum yapiim. Ama şimdiden görmeden bir yorum yapıyorum, senin gibi zevkli bir hatundan kesinlikle zevksiz bir hediye çıkmaz :)))

Mutlu Et dedi ki...

çok beğendim hangi markanın bu ve çift kişiliklerin fiyatı nedir biliyormusun.. ah o kredi kartları :)

EflHatun dedi ki...

canım krem rengi olanı soruyorsan aran clasy markası, çift kişilik var. adam benim için getirtirken başkaları da ister düşüncesiyle çift kişilik de getirtti ;)