Pages

16 Ocak 2012 Pazartesi

Kitap Okuma Köşesi

Bu sıralar, kıştan mıdır kardan mıdır bilemiyorum, hep bir cam kenarında kitap okuma hayali kuruyorum. Bu yüzdendir ki bool resimli bir post ile karşınızdayım. 
Şööyle kar yağarken, sıcacık bir kahve eşliğinde, elimde okumaktan zevk aldığım, bitmesin diye tadını çıkara çıkara okuduğum bir kitap.. En önemlisi ise o kitabı okuduğum, o anın tadını çıkardığım mekan.. Evlendiğimde evimin bir odasında böyle bir köşe hazırlamayı çok istiyorum, cam kenarında olabilir yada pencerenin önüne koyulmuş sallanan bir sandalyede. Böylesine güzel bir ortamı tatlandıracak bir diğer şeyse nefesime nefes, canıma can hayat arkadaşı... yanyana oturup hangi diziyi izlemekte olabilir Allah aşkına, şöyle karşılıklı oturup da kitap okumanın tadı?!

Haydi siz de benimle birlikte seyahat etmek ister misiniz kitap köşelerinin huzur veren iklimine:





Rahat rahat kitabınızı okurken, yanınızdaki küçük sephada çayınız, duvara gizlenmiş kitaplıkta ise en sevdiğiniz kitaplarınız... ve mavinin o ferahlatıcı havası..







Camın önüne koyduğunuz minderler, bir sandık havasında dizili kitaplar.. ortamı şenlendiren bir cam önü çiçeği... daha ne olsun :)







Peki buna ne dersiniz? Okuma köşesi yapacak mobilyanız yoksa, yada yeriniz buna müsait değilse, sadece size özel hemen hazırlanabilecek bir cam önü dizayn edebilirsiniz. İhtiyacınız olan birkaç yastık ve oturabilmeniz için rahat bir örtü..Aman dikkat! Kahveniz tüm kaloriferi,cam önünü berbat edebilir :)


Ve işte rüya gibi bir köşe.. kitap okumak istediğinizde 2 mindere ihtiyacınız var sadece, dilerseniz dekoratif objelerle bu köşeyi yalnızca kendinize özel kılabilirsiniz. Sizin orada kitap okuduğunuzu karşı komşulardan başka kimse bilmeyecek :)






Bu da son olarak rahatına ve şıklığına düşkünler için gelsin... renk uyumuyla, minicik sehpasıyla ve vazgeçilmez cam önü aydınlığıyla prenseslere layık bir okuma köşesi :)









Hepinize ferah mı ferah günlerde, sevdiğiniz kitaplar eşliğinde, yudumladığınız çayınız/kahveniz/sıcak çikolatanızla birlikte tatlanmış huzur dolu bir hayat diliyorum :)

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Ayyy hepside birbirinden güzel.Ama en çok birinciyi beğendim.Hep böyle bir köşem olsun istemişimdir.İlerde olur inş.Güzel paylaşım Teşekkürler...

EflHatun dedi ki...

Benim de hayalim böyle bir köşe.. inşallah istediğimiz gibi dizayn edebiliriz evlerimizi :)

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Kitap okumak benim ruhumu dinlendiriyor.Bir de böyle şirin bir köşem olursa deymeyin keyfime:))
Köşelerin hepsi de birbirinden güzel.Prenses de değilim ama en sonda ki köşeyi seçtim.Mavinin iç açıcılığıyla çok sevdiğim puantiyeler cibinlikte buluşunca bayıldım:))
Sevgiler.

Zelis dedi ki...

benimde bu köselerden biri gibi bir kösemm olsuunnn:):P

EflHatun dedi ki...

Sevalce Lezzetler > bu şirin köşelerden en beğendiğin gibisi senin de olsun inş. cibinlik olduğu için prenses köşesi koydum adını,laf aramızda benim de en hoşuma giden 2.si oydu :)

Zeliş > hayallerimize sınır yok, seç birisini ve oturup huzurla oku kitabını :) ve hayallerimiz inşallah gerçek olsun birgün :)

stylerabish dedi ki...

petek üstünde kitap köşesi çoook güzel çok beğendim:))

EflHatun dedi ki...

o zaman o senin olsun stylerabish :)
verdim gitti :)