Pages

20 Aralık 2011 Salı

SMS Dolandırıcılarına Dikkat!

Dün telefonuma 05428387083 numarasından bir mesaj geldi. Gelen msj her ne hikmetse yada ben artık ne yapmışsam da buna layık görülmüşsem mp5 dijital fotoğraf makinası kazandığımı söylüyordu (mp5 nedir arkadaşım, cep tlfları bile 8-10 mp çekim yapabiliyorken!) Ancak bunu kazanabilmem için 02165219999 nrlı telefonu aramam gerekiyormuş! Arayınca hediyemi ve tasarruf cihazını (nasıl bir cihazsa artık) almayı unutmayacakmışım! 
Aman Allahım, 2011'in sonuna geldik. Bu tür msjların dolandırıcılıkla alakalı olduğunu bas bas bağırdı televizyonlar,radyolar. Daha hala insanları kandırabileceklerini mi zannediyor bunlar?
Olur da bir yakınınızın başına gelir (ki sizin gibi teknoloji kurtlarının başına gelmesini beklemiyorum) uyarınız efendim. Arayan belasını da Mevlasını da bulur derler, arayıp da belalarını bulmasınlar :)

Dolandırıcısız günler dilerim :)

4 yorum:

KelebekGibi dedi ki...

Amiiin diyorum bende. Kandirmaya devam etsinler bakalim nereye kadar, onlarin her hareketini gören biri oldugunun farkinda degiller...

Bu arada blogu degistirmissin biraz cicekler acmis bu kis günlerinde ic acici olmus :)
Yan menüye birseyler daha eklesen iyi olurdu, gadget türü, izlemeye almak icin ..vs. Takibe alalim seni ;)

EflHatun dedi ki...

sorma, hiç düşünmüyorlar bile...

blogta oynadım oynadım, aslında pek olmadı ama idare eder, o gadgetler kaybolmuş sanki,takipçilerim vardı benim :) du bi ekleyim :)

İKİ MELEK dedi ki...

merhaba hayırlı olsun bakalım hoşgeldin :))

EflHatun dedi ki...

teşekkür ederim,hoşbuldum :)