Pages

26 Aralık 2011 Pazartesi

Dukan Diyeti


Sonunda siparişini verdiğim kitabım elime geçti. 
Ben de biraz okuduktan, bilgi topladıktan ve alışveriş yaptıktan sonra diyete başlamayı düşünüyorum.

Günlerdir rüyalarımda dukan diyeti, kitabım, yemem-yemememem gerekenler vs.vslerle boğuşuyorum. Şu diyete başlasaydım da rahat etseydim. (Acaba o zaman da yiyemediğim ve canımın çektiği şeyleri mi görürüm rüyalarımda :))

Merak edenler, fikri olanlar, daha önce yapanlar-yapmakta olanlar, etrafında herhangi birinin yaptığına şahit olanlar. Hadi bakalım, şimdi de eflHatun'un deneyimleri, yedikleri, kilo verebilirliği yada beceriksizliği gözlerinizin önünde. 


Bana şans dileyin, başladığımda muhakkak ki paylaşacağım şeyler olacak.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Canim blogun hayirli ugurlu olsun basta. Dukan rejime gelince, Fransada haberlerde bile geçti ama ne yazikki dukan dietini saglik açisindan önermiyorlar. Yinede sen bilirsin. Bilgin olsun istedim. Sevgielrle :)

EflHatun dedi ki...

Blog için söylediklerinden dolayı çok teşekkür ederim canım. Umarım istediğim gibi gider. Dukan'a gelince yapan o kadar çok kişi var ki, ve mantığı da çok ters değil. Proteinlerin yağ yakıcılığı malum, bunun üzerine kurgulanmışDiyete uyup da kilo vermeyeen yok gibi. Ben de çok fazla kilo vermek zorunda değilim zaten, bikaç ay yapıcam sonra haftada sadece 1 gün proteinle beslenme. Yine de bilgilendirme için çok teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

merakla bekliyorum gelişmelerden haberdar et bizide olurmu:) duruma göre bende uygulamak istiyorum...

Unknown dedi ki...

birde şu kelime doğrulamayı kaldırırmısın sırf bu yüzden pek çok kişi yorum yazmak istemiyor

EflHatun dedi ki...

kelime doğrulamayı kaldırdım canım tşk ederim uyardığın için.
dukan'a da bugün itibariyle başladım. Gelişmeleri yazarım inş.

Mutlu Et dedi ki...

merhaba canımm nasıl gidiyor diyetinn verdin mi ilolarıı bendede varda hafiften. merak ettimm

EflHatun dedi ki...

Mutlu Et > Evet canım verdim çok şükür, 7 kilo kadar gitti :) annem artık devam etme,dukan olarak değilukan olarak değil de yediğine içtiğine dikkat et (ablamın gittiği) diyetisyenin söylediği gibi beslen filan diyor. zaten daha fazlası da bana iyi olmaz sanırım, gözlerim kararmaya başlıyor yoksa :) inş geri kilo almadan böyle azar azar da olsa gitse yeter bana :)